Wanneer & Tarieven

Trainingstijden

dag tijd plaats
maandagavond 19:00-20:00 VOL Fysiotherapie Delft
maandagavond 20:15-21:15 VOL Fysiotherapie Delft
woensdagochtend 9:00-10:00  VOL Fysiotherapie Delft
woensdagavond 19:00-20:00 VOL Fysiotherapie Delft
donderdagavond 19:00-20:00 Fysiotherapie Delft
donderdagavond 20:15-21:15 Fysiotherapie Delft
vrijdagochtend 8:45-9:45 VOL Fysiotherapie Delft
vrijdagochtend 10:00 -11:00 VOL Fysiotherapie Delft
inhaallessen elke eerste zaterdagochtend van de maand 09:30-10:30 en 10.30-11.30 Fysiotherapie Delft

Vanwege  het Coronavirus en de maatregelen opgelegd vanuit het kabinet is Pilates Delft genoodzaakt tot 20 mei 2020 te sluiten. Er mogen geen Pilates lessen meer live gegeven worden.  Alle leden ontvangen wekelijks een link met  een digitale Pilates les. De enthousiaste reacties daarop motiveren om meer te maken, heel hartelijk dank daarvoor!  Zorg allen goed voor jezelf en blijf vooral gezond door te blijven bewegen.

Met ingang van 1 april 2020 komt er bij voldoende belangstelling om 17.45 uur op de woensdagavond een Pilates les uur bij. Heb je interesse, stuur een mail of app om je aan te melden. opgeschort  vanwege het Corona virus.

Wat kost het?

Voor structurele deelname aan de Pilates lessen betaal je vooraf aan het begin van het kwartaal. Je betaalt per kwartaal €130,- voor gemiddeld 13 lessen en hebt dan een gereserveerde plek.  Je ontvangt daarvoor een factuur per mail mits er anders met je afgesproken is. Een betaalverzoek van Pilates Delft via de bank is uiteraard ook mogelijk, de factuur ontvang je dan ook via de mail. Wanneer je instroomt  halverwege het kwartaal en je wilt structureel deelnemen aan de lessen, wordt het kwartaalbedrag aangepast naar rato.  Als je voorkeur hebt om af en toe een losse les te volgen heb je geen gereserveerde plek. Voor een losse les betaal je €13,- welke je direct na de les contant of met een digitale overboeking kan betalen. Wanneer je een les niet kunt volgen kun je deze elke eerste zaterdag van de maand inhalen. De mogelijkheid tot het inhalen van de gemiste les(sen) is een service, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De kosten voor een gastles van een gastdocent of een speciale les bedraagt € 13,-.

Wil je het eens ervaren, een proefles Pilates is € 10,- dit kan na de les contant of met een digitale overboeking voldaan worden.  Pilates Delft heeft geen beschikbare plekken meer voor de ochtend lessen en de maandagavond lessen deze zitten helaas vol.  Heb je voorkeur voor één van deze lesuren dan kun je wel op de wachtlijst geplaatst worden.  Heb je interesse meld je dan aan. Stuur een mail, whatsapp of bel voor meer informatie over de huidige stand van zaken van de wachtlijst.

Waar is de locatie?

 
Fysiotherapie Delft, in het gezondheidscentrum Pootstraat 174a, 2613 PN Delft